Од нашата училница

Почетна Фото галерија Видео галерија Календар за работа Архива Кенгур

 

 

 

ЗА   НАСТАВНИЦИ

Материјалите се организирани во табели на страниците каде се наведени сите одделенија. Материјали можат да се најдат само кај оние линкови кои се активни (подвлечени), останатите тековно ке бидат изработени. 

 

Упатство за копирање содржина од страницата

 

 

 
 

Инструменти за оценување 

Критериуми за  оценување

Подготовки

Часови за портфолио:

   1. ,,Есенска сликовница,,

   2. ,,Волшебната фотелја,, - електронска сликовница

Јазична писменост - читање со разбирање:

Накратко за техниките

Наставни часови со примена на техниките од јазична писменост