Од нашата училница

Почетна Фото галерија Видео галерија Календар за работа Архива  

 

 

                                                              

 

АЛБУМИ

   
 

 

Новогодишен саем

 

 

 

Ресторан и плажа

 

 

Етно музеј - Подмочани

 

 

Ден на пролетта и екологијата

 

 

Струјно коло - натпревар во групи

 

 

Струјно коло

 

 

Волшебната фотелја - обработка на електронска сликовница

 

 

Каширање - корпа за цвеќе

 

 

Боење - корпа за цвеќе, изработка на цвеќе

 

 

Патронат 2015

 

 

За патрониот празник

 

 

Изработка на сликовници

 

 

Halloween во нашата училница

 

 

Куќата на мајка Тереза и св.Спас

 

 

На плоштадот Македонија

 

 

Есенска екскурзија 2014

 

 

Зоолошка градина Скопје - екскурзија

 

 

Природонаучен музеј на Македонија - екскурзија

 

 

ЕДУКАТИВЕН ЧАС СО ПРОТИВПОЖАРНАТА ЕДИНИЦА

 

 

ИЗРАБОТКА НА ЛУЃЕ ОД ЕСЕНСКИ ЛИСЈА

 

 

КАКО РАСТЕМЕ - ПРИРОДНИ НАУКИ 

 

 

Каширање - Велигденска работилница

 

 

Саем на виртуелни компании 2014

 

 

Подготовки за Денот на розата

 

 

Новогодишен саем 2013

 

 

НОВОГОДИШНА РАБОТИЛНИЦА

 

 

ЕКО - Новогодишни украси

 

 

НОВОГОДИШНА ЕЛКА

 

 

ЗА БЕЗБЕДНИ УЧИЛИШТА

 

 

ДОДЕЛУВАЊЕ СВИДИТЕЛСТВА ЗА ЗАВРШЕНО I одделение

 

 

ПОСЕТА НА САЕМОТ НА ВИРТУЕЛНИ КОМПАНИИ ВО ОСУ СВ ,,КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ,,

 

 

ИЗЛОЖБЕН САЕМ - ДЕН НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА

 

 

ЗАСАДУВАМЕ ЦВЕЌИЊА

 

 

ЗАСАДУВАМЕ ЦВЕЌИЊА

 

 

УРЕДУВАЊЕ НА УЧИЛИШНИОТ ДВОР

 

 

РЕЦИКЛИРАМЕ ХАРТИЈА, ПЛАСТИКА

 

 

ДЕФИЛЕ ПО ПОВОД 1 АПРИЛ

 

 

ЦВЕЌЕ ЗА МАМА

 

 

НАРОДНИ НОСИИ

 

 

ПАТРОНАТ

 

 

ЛОВОРОВ ВЕНЕЦ

 

 

НОВОГОДИШНА РАБОТИЛНИЦА

 

 

НОВОГОДИШЕН САЕМ

 

 

НОВОГОДИШНА НОЌ

 

 

ЕСЕНСКА СЛИКОВНИЦА

 

   

Real Time Web Analytics